HTML

Politikus(s)

Elegem lett, egyik párthoz sem tartozom, de ez már sok...

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Szegény Zuschlag és társai!

2007.10.03. 09:33 politikus(s)

A következő írásom minden iróniától mentes és komolyan gondolom!

Jogállamban élünk de ugye úgy kell az embereket lesittelni, akarom mondani őrizetbe venni, hogy HAZUDUNK nekik és beinvitáljuk, kihallgatásra, vagy elbeszélésre, vagy csak jelenjen meg (gondolom ezeket hazudták nekik) aztán ott a kihallgatáson bejelentjük nekik, hogy most akkor elő van állítva, nem hagyhatja el a folyosót és a nap végén meg őrizetbe vesszük.

Rendben, valószínűleg loptak, de milyen SZEMÉT mód ez a rendőrség, ügyészség részéről, hogy átvágjuk aztán mikor se ügyvéd, se segítség, akkor rázudítunk mindent és csattan a rács?

Mert rendben van, kapják meg amit kell, de kérem szépen ez nem jobb eljárás mint amit a "másik oldal" tehát a bűnözők oldala csinál, most akkor lesüllyedtünk arra a szintre és mi is azokkal a szabályokkal játszunk, csak nekünk van rá parancsunk, jogosultságunk? Nekünk mindent szabad mert van jelvény hozzá? Heee????

Hiszen mikor behívták őket valószinüleg nem is mondták nekik miért, nem vittek magukkal ügyvédet (ne felejtsük el, jogállamban megjár mindenkinek az ügyvéd). Nem vittek magukkal kaját, nem vittek magukkal alsónadrágot, nem vittek magukkal fogkefét.

Kezditek érezni a szemétséget? Este klatty bilincs, be az előzetesbe, ott nem jár éjjeli menü, az ott nem McDrive, nincs kivel beszélni, kapsz egy szobatársat aki valószínűleg azért van bent mert pofán verte a szomszédot aki elvitte a Daciaját. Nincs semmi ott ami járna, csak az őrizet meg a falak.

Lehet, hogy bűnös, de megjár neki az EMBERSÉG akkor is ha bűnös, kész, punktum!

Ez a behívjuk a tudatlant, nem mondunk semmit, aztán itt a kapitányságon rázúdítunk mindent és őrizetbe vesszük amúgy bevált eljárás a szerveknél... SZEMÉTSÉG, legalább akkora mint amekkorát a másik fél csinált, a lopással!

Szólj hozzá!

Címkék: politika

A bejegyzés trackback címe:

https://politikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr78184255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása