HTML

Politikus(s)

Elegem lett, egyik párthoz sem tartozom, de ez már sok...

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Lendvai Ildikó vs. Friderikusz

2007.10.03. 02:18 politikus(s)

Múlthéten hallottam véletlenül a Friderikuszt az ATV-n, azért írom véletlenül, mert inkább az Animal Planeten nézem a majmok csámcsogását (tényleg van különbség?). De család ATV-t nézett, részemről meg hallottam az ott elhangzottakat.

Zuschlagról volt szó, hogy miért csinálta amit csinált. Kedves Ildikó, miért kellett a második mondatban már a Fideszt emlegetni? Nem állok a Fidesz pártján, se az MSZP pártján, de most mégis ők voltak a hibásak, hogy a srác lopott ahol tudott? De tényleg?!

Nem unalmas egy kicsit, hogy állandóan és mindig a másikat hibáztatjuk? Nem lenne jobb érzés ha befele fordulnánk kicsit és magunkban keresnénk a hibát?

Szóval ez már túl van minden határon, hogy azért mert volt egy emberünk aki lopott és elkapták aztán most azért a másik tábor a felelős!

Ez a szint azért kb. ott van ahol az egyetemista bemegy a vizsgára egy ellumpolt éjszaka után és nem tud semmit, aztán nem megy át a vizsgán és ki a hibás? A tanár!

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://politikuss.blog.hu/api/trackback/id/tr58184253

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: visite o seguinte site de 2017.10.08. 02:20:08

Akarod szerkeszteni a fiatalriportert? - Fiatal riporter

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása